Tampereen kaupungin uuden tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman esittelytilaisuus järjestetään 29.3.2023

Manse Pride /

Tampereen kaupunki on laatinut uuden tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman, jonka avoimeen esittelytilaisuuteen ovat kaikki tamperelaiset tervetulleita.

Tampereen kaupungin uusi tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma 2023–2025 sisältää tavoitteita ja konkreettisia toimenpiteitä, joilla kaupunki edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä ehkäisee ja puuttuu syrjintään kaupungin palveluissa ja muussa toiminnassa. Kaupunginhallitus hyväksyi suunnitelman 30.1.2023. Suunnitelman tavoite on edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta Tampereen strategian mukaisesti. 

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman esittelytilaisuus järjestetään pääkirjasto Metson Lehmus-salissa (1. kerros), osoitteessa Pirkankatu 2, keskiviikkona 29.3.2023 kello 17–18.30. Tilaisuus on avoin ja tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Ilmoittaudu ennakkoon viimeistään keskiviikkona 22.3.

Esittelytilaisuuden ohjelma

  • Avaussanat / tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyöryhmän edustajan tervehdys 
  • Yhdenvertaisuussuunnitelmien merkitys kunnissa / kehittämispäällikkö Maria Salenius, Kuntaliitto  
  • Tampereen uusi tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma / asiantuntija Freja Harjunheimo 
  • Keskustelua suunnitelman tavoitteista ja toimenpiteistä / keskustelua vetää kehittämispäällikkö Hanna Karojärvi 
  • Kommenttipuheenvuoro / Mikko Ala-Kapee, Sinuiksi ry:n toiminnanjohtaja. Ala-Kapee aloittaa Tampereen kaupungin uutena yhdenvertaisuuskoordinaattorina 11.4.2023 

Lue koko Tampereen kaupungin tiedote täältä.

Tampere.Finland -logo.
Kategoriat: Manse Pride 2023