Ilmoita ohjelma

Haemme valmiita ohjelma­sisältöjä

Jos sinulla on valmis ohjelmakokonaisuus (mm. sisältö, paikka, rahoitus ja toteutus kunnossa), jonka haluaisit osaksi Manse Pride -viikon ohjelmaa, voit ilmoittaa siitä Tampereen kaupungin tapahtumakalenterin kautta!

Ilmoita 3.6. mennessä

Käymme jokaisen tunnisteella #mansepride merkityn tapahtuman läpi ja hyväksymme vaatimukset täyttäneet tapahtumat. Tämän jälkeen liitämme tapahtuman viralliseen Manse Pride -kalenteriin, joka julkaistaan lähempänä ajankohtaa sivuillamme. 

 

Toivomme mukaan erityisesti maksuttomia, matalan kynnyksen tapahtumia, joissa sitoudutaan yhdenvertaisuuteen ja otetaan laajasti huomioon esteettömyys eri näkökulmista.

Maksullisten tapahtumien julkaisemisesta, ohjelmaan ottamisesta ja korvauksesta neuvotellaan järjestäjän kanssa erikseen.

Lisätietoja voi kysyä toiminnanjohtajaltamme Mico Ylimäeltä 040 510 7488 tai tuottajalta mansepride(at)pirkanmaanseta.fi. 

  

Ohjeistus:  

 1. Mene Tampereen tapahtumakalenterin sivuille  
 2. Paina yläreunassa olevaa +Lisää tapahtuma -painiketta. 
 3. Luo tili, mikäli sellaista ei vielä ole. Hyvä ohjevideo aiheesta löytyy Luo tili –sivulta. 
 4. Anna tapahtuman tiedot. Käytäthän erityistä tarkkuutta esteettömyystietojen kohdalla (ohjeistus alla) 
 5. Käytä tunnistetta #mansepride niin löydämme tapahtumasi helposti ja voimme lisätä sen kalenteriimme. 
 6. Julkaise tapahtuma 

Esteettömyys­tiedot

Esteettömyys ei ole ehto tapahtuman järjestämiselle, vaan esteettömyystietojen ilmoittaminen helpottaa kävijöiden osallistumista tapahtumiin. Esteettömyystiedot voit ilmoittaa joko 1) linkillä tapahtuman esteettömyystietoihin, tai 2) alla oleviin kysymyksiin vastaamalla.

1) Liitä linkki esteettömyystietoihin otsikolla “esteettömyystiedot”

TAI

2) Kopioi ja liitä alla olevat tummennetut tiedot tapahtumakuvaukseen ja täytä tapahtumallesi keskeiset kohdat. Eli mikäli tapahtumassa ei ole esimerkiksi esityksiä, esitykseen liittyviä esteettömyystietoja ei tarvitse ilmoittaa.

Esteettömyystietojen alla olevat apukysymykset ovat tarkoitettu esteettömyystietojen selkeyteen ja vastaamisen helpottamiseen, eikä jokaisen kohdan tarvitse toteutua.Voit kirjata vastaukset apukysymyksiin lisätiedot -kohtaan.

Jos esteettömyystiedot eivät ole tiedossa, niitä voi tiedustella tapahtumapaikalta. Lisätietoja esteettömyydestä ja saavutettavuudesta Tampereen kaupungin sivuilla. 

 1. Reitti tapahtumapaikalle on esteetön: kyllä/ei/ei tiedossa.
  Lisätiedot:
 • Millainen reitti tapahtuman sisäänkäynnille on? (Tarvittaessa tulo-ohjeet) 
 • Onko kulkuväylä tapahtumapaikalle esteetön? Esteetön kulkuväylä on tasapintainen, kovapintainen sekä loiva. Kulkureitillä ei ole mainoksia tai muita kalusteita.  
 • Onko saattoliikenteellä (esim. taksit) tilaa pysähtyä sisäänkäynnin edustalle?  
 • Onko tapahtumapaikalle mahdollista saapua julkisella liikenteellä? 
 1. Tapahtumapaikalla on esteetön autopaikka: kyllä/ei/ei tiedossa. Lisätiedot:
 • Esteetön autopaikka on merkitty pyörätuolisymbolilla. Autopaikan leveys on 3,6 metriä ja pituus 5 metriä. Kadunvarsipaikan leveys on 3,6 metriä, pituus 6 metriä. 
 • Onko autopaikka alle 25 metrin etäisyydessä tapahtumapaikan sisäänkäynnistä? 
 1. Tapahtumapaikan sisäänkäynti on esteetön: kyllä/ei/ei tiedossa. Lisätiedot:
 • Esteetön sisäänkäynti sijaitsee katutasossa, ja sen mahdolliset tasoerot ovat ylitettävissä luiskalla. Yli kolme (3) senttimetriä ylittävät tasoerot ja kynnykset vaativat luiskan.  Oviaukon leveys on vähintään 80 cm. Onko sisäänkäynnin ovi kevyt avata ja/tai automaattinen?  
 1. Tapahtumapaikassa liikkuminen on esteetöntä: Kyllä/ei/ei tiedossa. Lisätiedot:
 • Esteettömät kulkuväylät ovat vähintään 90 cm leveitä. Apuvälineillä (esim. pyörätuoli) kääntymiseen on varattu tilaa vähintään 1,5 metriä. 
 • Ovatko kulkuväylien tasoerot (esim. kynnykset) ylitettävissä luiskalla tai hissillä?  
 • Onko tapahtumapaikan mahdollisten kerrosten välillä esteetöntä, toimivaa hissiä?  
 1. Tapahtumatilassa on esteetön WC: Kyllä/ei/ei tiedossa. Lisätiedot:
 • Esteettömässä wc:ssä on vapaata tilaa apuvälineillä kääntymiseen vähintään 1,5 metriä. Wc-istuimen molemmilla puolilla on vapaata tilaa vähintään 80 cm, ja istuimen molemmilla puolilla on tukikaiteet.  
 • Onko kulku inva-wc:seen opastettu selkeästi? 
 • Onko inva-wc sukupuolineutraali? 
 1. Tapahtumaan voi osallistua avustajan ja/tai opaskoiran kanssa: Kyllä/ei/ei tiedossa. Lisätiedot:
 • Voiko avustaja osallistua tapahtumaan maksuttomasti? Merkitse minkälaisia lipputyyppejä avustajan kanssa saapuvalle kävijälle on saatavilla.  
 • Voiko tapahtumaan osallistua opaskoiran kanssa?  
 1. Tapahtumatilassa on käytettävissä induktiosilmukka: Kyllä/ei/ei tiedossa. Lisätiedot:
 • Onko tapahtumatilassa toimiva induktiosilmukka ja/tai opaste sen käyttöön?
 • Lisätietoa induktiosilmukasta löydät täältä.
 1. Mahdolliset muut lisätiedot esteettömyydestä:
 • Vastaa näihin, mikäli ne koskevat tapahtumaasi. Voit lisätä myös tarvittaessa muita esteettömyystietoja. 
 • Ovatko mahdolliset esitykset saavutettavia? (esim. viittomakielinen tulkkaus, suomenkielinen tekstitys, kuvantulkkaus)
 • Ovatko opastukset saavutettavia? (tekstit riittävän suuria ja värikontrasteiltaan selkeitä sekä luettavissa istumakorkeudesta)
 • Onko tapahtumapaikasta kartta, jossa esteettömyystiedot ovat esillä? 

     Autamme mielellämme esteettömyystietojen täyttämisessä. Voit tarvittaessa kysyä lisäohjeistusta ja apua esteettömyystietojen täyttämiseen tuotantoassistentti Ilonalta ilona(at)pirkanmaanseta.fi tai tuottajaltamme Saaralta mansepride(at)pirkanmaanseta.fi.

     Somenostoja ja verkkosivujen uutisia varten

     Otamme mielellämme vastaan valmiita kuvia saatetekstien kera, mikäli sellaisia löytyy, sekä uutisehdotuksia verkkosivuille.

     Merkitkää meidät myös @mansepride sosiaalisen median julkaisuihin tapahtumastanne jakamisen helpottamiseksi.

     Näin autatte meitä saamaan kaiken viestintäkanaviin ajoissa ja ihmiset nauttimaan pride-viikon ohjelmistosta! 

      • Nosto sosiaaliseen mediaan: Kuva JPG/PNG -tiedostona (mielellään yksi yhteensopiva IG ja FB) + valmis saateteksti. (Huom. Muistathan tarkistaa oikeinkirjoituksen!)

      • Uutisehdotus verkkosivuille: Lyhyt uutisteksti (n. 50-100 sanaa) + kuva JPG/PNG-tiedostona sekä kuvateksti. (Huom. Joudumme tekemään uutisnostoja valikoiden kiireen vuoksi!)

     Aineistoja voi lähettää sähköpostiin mansepride(at)pirkanmaanseta.fi, kirjoita otsikkoon: “Nosto sosiaaliseen mediaan / uutisehdotus verkkosivuille + tapahtuman / järjestäjän / aiheen nimi”.

     Manse Pride-logoa ja graafisia elementtejä voi halutessaan hyödyntää, mutta emme edellytä niiden käyttöä. Muistattehan huomioida omissa materiaaleissa ja viestinnässä selkeyden sekä saavutettavuuden!

     Ladattavat tiedostot

     Manse Pride – Logot ja graafiset elementit sekä ohjeistus  Google Drive -kansio (avautuu uuteen välilehteen)