Vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoistyö on pride-viikon sydän ja ehdoton edellytys juhlan ja mielenosoituksen toteutumiselle. Manse Pride viikko sekä marssi ja pääjuhla kasvavat vuosi vuodelta suuremmiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että myös vapaaehtoisten joukkoon tarvitaan enemmän tekijöitä! 

Vapaaehtoisena tuet työtämme seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ihmisoikeuksien edistämiseksi. Olet konkreettisesti mahdollistamassa tuhansien ihmisten osallistumisen viikon tapahtumiin sekä marssiin ja pääjuhlaan! Pääset kokemaan yhdenvertaisuuden puolesta tehtävää työtä aitiopaikalta ja olet osa yhteisöämme. 

Edellytämme vapaaehtoisiltamme: 
– Intoa tehdä merkityksellistä työtä vähemmistöjen aseman parantamiseksi 
– Osallistumista työtehtävän perehdytykseen 
– Liikenteenohjaajilta: täysi-ikäisyys ja ajokortti  

Aiempaa kokemusta tapahtumajärjestämisestä tai vapaaehtoistyöstä ei vaadita!

Huom! Alle 15-vuotialta pyydämme huoltajan/huoltajien luvan osallistua vapaaehtoistyöhön.

Haku on huhtikuussa ja toukokuussa saat perehdytyksen sekä lisäinfoa tehtävästäsi. Sinuiksi ry:n työntekijät tukevat sinua vapaaehtoistyössäsi! 

Vapaaehtoistehtäviä Manse Pridella on paljon erilaisia. Voit valita itsellesi mieluisan tai ehdottaa itse juuri sinulle sopivaa tehtävää! Tehtäviä on esimerkiksi seuraavia: vertaishenkilö tapahtumiin, liikenteenohjaaja marssiin, huudattaja marssille, pääjuhlan valmistelu, sometus viikolla ja/tai pääjuhlassa, valo- ja videokuvaus. 

Ilmoittautumislomakkeesta näet millaisia muita tehtäviä on eli rohkeasti mukaan vaan, sinua tarvitaan! Yhdessä entistä vahvempina. 

Mansepriden vapaaehtoisten vastuuhenkilönä toimii Sinuiksi ry:n koordinaattori Jenni, joka mielellään antaa lisätietoja ja vastaa kysymyksiin: jenni(at)pirkanmaanseta.fi tai 044 243 2395