Tampereen kaupungin tervehdys

Manse Pride /

Tampereen kaupunki on tapahtuman suojelija ja kunnioitamme tapahtumaa liputtamalla Manse pride- lipulla Raatihuoneella ja koski valaistaan juhlan kunniaksi.

Tampereen kaupunki on sitoutunut edistämään tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä vastustamaan syrjintää. Työtä ohjaa Tampereen kaupungin toiminnallinen tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma, joka valmistui vuoden 2023 alkupuolella.

Pride merkitsee tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta ja iloa ja ylpeyttä olla oma itsensä. 

Tampereen kaupungin puolelta kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Ilmari Nurminen toimii tapahtuman suojelijana. 

Hän haluaa toivottaa teille kaikille hyvää, onnellisia hetkiä, rakkautta ja onnistuneita unelmia. 

Rakennetaan yhdessä sellaista yhteiskuntaa, jossa jokaisella olisi turvallista olla oma itsensä ja olla ylpeä itsestään juuri sellaisena kuin on. 

Henkilökohtaisesti olen ollut järkyttynyt esimerkiksi vähemmistöjen suosiman ravintola Mixein edessä tapahtuneesta iskusta. Tuomitsemme iskut täysin. Olemme edellyttäneet virkavaltaa toimiin ja takaamaan jokaisen turvallisuuden. 

Tämä on surullinen osoitus, että meitä tarvitaan. Jokaisella meillä on oikeus olla oma itsensä ja tulla hyväksytyksi juuri sellaisena kuin on. Maailmassa ei ole mitään hienompaa kuin se, millainen olet juuri omana itsenäsi tai rakkaus, johon jokaisella on oikeus. 

Haluan Tampereen kaupungin puolesta toivottaa teille mitä parhainta rakkauden juhlaa! 

Ilmari Nurminen, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja 

Kategoriat: Manse Pride 2023