Sinuiksi ry marssii puolestasi

Manse Pride /

Sinuiksi ry marssii heidän puolesta, joilla itsellään ei ole siihen mahdollisuutta vainon, häirinnän ja syrjinnän pelon vuoksi.

Oma ympäristö, käytetyt palvelut, perhe ja läheiset saattavat haastaa yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolakien sisällön.  

Me Sinuiksi ry:ssä toivomme, että et ottaisi uhkarohkeita riskejä turvallisuutesi tai hyvinvointisi osalta, jos koet, että asenteet, puheet tai teot esimerkiksi kodissasi, koulussasi, työpaikallasi, yhteisössäsi, tukiasunnossasi, palvelutalossasi tai muissa sinulle ratkaisevan tärkeissä palveluissa ovat syrjiviä tai loukkaavia.  

Yksilön on vaikea tietää varmaksi, miten lähiympäristö suhtautuu yhdenvertaisuuteen ja tasa-arvoon, ellei taho ole tuonut linjaansa asianmukaisesti kaikkien tietoon. Samat lait pätevät niin kotona perheen kesken kuin julkisissa palveluissakin. Syrjintä, vihapuhe tai kaltoinkohtelu on aina rikos. 

Siksi me marssimme puolestasi. 

On sinua ympäröivän yhteiskunnan vastuulla noudattaa yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolakeja. On yhteiskunnan asia rakentaa, kaikkien tiedostama, turvallinen toimintaympäristö, jossa kaikki saavat olla totta itsenään.  

On yhteiskunnan vastuulla luoda sellainen todellisuus, jossa ei-toivotut kaapit eivät ole enää ole välttämätön arjessa selviytymisen elinehto, sillä kaikki tietäisivät olevansa hyviä ja arvostettuja itsenään ja että syrjintään puututaan tehokkaasti. 

Tutustu yhdistyksemme yhdenvertaisuussitoumukseen

Älä jää yksin, tule yhdistyksemme turvasatamaan ja Sinuiksi-palvelun piiriin. Olemme pian jäämässä ansaitulle kesälomalle, mutta toiminta jatkuu taas elokuun lopussa. Sinuiksi-palvelussa toki päivystetään läpi kesän. 

Kyltti jossa testi: Sinuiksi ry marssii heidän puolesta, joilla itsellään ei ole siihen mahdollisuutta vainon tai syrjinnän vuoksi.
Kategoriat: Manse Pride 2022