Tästä vinkit marssiin ja pääjuhlaan

Manse Pride /

Huomenna marssitaan ja juhlitaan! 🌈

Nappaa tästä marssin ja pääjuhlan tiedot sekä tapahtuma-aluekartat talteen – alla olevat kartat voi tallentaa omalle laitteelle, niin oman juhlaseurueen löytäminen juhlaväen täyttämältä Keskustorilta ja Sorsapuistosta on helpompaa!

MARSSI 15.6. klo 13–15

Pride-marssin järjestäytyminen alkaa huomenna lauantaina 15.6. klo 13 Keskustorilla. Paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin, ja mukaan voi pakata ihmisoikeuksia ja yhdenvertaisuutta puolustavia kylttejä ja iskulauseita sekä tietenkin iloista marssimieltä. Säänmukainen varustus varmistaa myös mukavan marssin!

Marssi kulkee ylpeästi Hämeenkatua pitkin Itsenäisyydenkadulle ja siitä Yliopistonkatua pitkin Sorsapuistoon. Liikkeelle lähdemme klo 14, ja ensimmäisenä marssille lähtevät yhdistysten, yritysten ja organisaatioiden blokit, joiden jälkeen muu juhlakansa voi lähteä mukaan marssiin. Vuoroaan voi odotella vaikkapa Vanhan kirkon edessä olevalla parkkialueella tai viereisessä Kirjastopuistossa.

Blokit sijoittuvat raatihuoneen eteen ja kaartavat Hämeenkadulta katsottuna oikealle Keskustorin kesäterassin ja Vanhan kirkon väliin. Jos olet ilmoittautunut mukaan blokkiin, voit siirtyä oman blokkisi paikalle, joka on ilmoitettu etukäteen sähköpostitse. Blokkien paikat ovat numeroitu asvalttiin liiduin.

Sinuiksi ry:n vapaaehtoiset ovat marssin järjestäytymisessä paikalla ja ohjeistavat marssijoita ennen liikkeelle lähtöä. Heidät tunnistaa Sinuiksi ry:n pinkeistä huomioliiveistä. Tarkemmat tiedot marssista löytyvät marssi-sivultamme (linkki aukeaa uuteen välilehteen).

Tervetuloa marssimaan yhdessä entistä vahvempina ihmisoikeuksien ja yhdenvertaisuuden puolesta!

(artikkeli jatkuu kuvan alla)

PÄÄJUHLA 15.6. klo 15–18

Perinteinen pääjuhla kokoontuu jälleen Sorsapuistoon juhlistamaan ihmisoikeuksia ja yhdenvertaisuutta lämpimässä hengessä. Mukaan kannattaa ottaa istuma-alusta, evästä ja juhlatunnelmaa, säänmukaista varustusta unohtamatta.

Pääjuhla alkaa klo 15 Sorsapuistossa marssin saavuttua paikalle. Pääjuhlan musiikista vastaa ihana Dj Sara-Maaria, joka soittaa sateenkaarevaa juhlamusiikkia marssin saapuessa puistoon.

Pääjuhlan ohjelma alkaa juontajiemme Johnny Gspotin ja Magnus Love aka Theodora Rexin johdolla marssin saavuttua paikalle. Luvassa on muun muassa juhlapuheita, dragia, sanataidetta ja musiikkia.

Kaupungin sateenkaarirauhan julistuksen tulee tuomaan Ilmari Nurminen ja kuulemme Manse Priden suojelijan presidentti Tarja Halosen tervehdyksen. Sinuiksi ry:n tervehdyksen tulee tuomaan yhdistyksen puheenjohtaja Jari Kuisma. Lavalle nousee myös iki-ihana Piki Rantanen, ja pääjuhlan kruunaa upea pääesiintyjämme Benjamin. 

Pääjuhlan aikataulu on seuraava:

15.10 ohjelma alkaa kun marssi on saapunut puistoon
15.20 Puheita
15.40 Juontajien esitys
16.00 Piki Rantanen esiintyy
16.10 Juontajat pitävät puistohaastatteluja
16.45 Benjamin esiintyy
18.00 ohjelma päättyy

Sinuiksi ry:n teltalta voi koko pääjuhlan ajan ostaa upeita juhlavuoden Manse Pride -tuotteita, liittyä yhdistyksen jäseneksi sekä tukea toimintaa myös lahjoittamalla. Juhla-alueen luoteis-osasta löytyy myös muiden toimijoiden esittelypisteitä – Mukana esittelypisteillä ovat Amnesty, SPR, Pirha, Pro, Pam, Vihreät ja Vasemmistoliitto.

Lisäksi löydät alueelta myös kirjastoauto Kosmoksen, Tampereen liikkuvan erityisnuorisotyön Liikkis-matkailuauton ja Työväenmuseo Werstaan tavarapyörän.

Tampere-talon WC-tiloista puistojuhlan kävijöiden käytössä ovat Sorsapuistosalin vessat klo 15-19 välisenä aikana. Kulku WC-tiloihin on Puistolämpiön terassin kauttaeli sisäänkäynti tapahtuu Sorsapuiston puoleisilta ovilta, jotka on merkattu pinkein Manse Pride -ohjelapuin. Vessat, sisältäen inva-wc, löytyvät pohjakerroksesta, ja sinne pääsee tarvittaessa hissillä. Lisäksi yksi esteetön yleisö-WC löytyy myös Sorsapuistosta.  

Juhla-alueen kartan löydät koordinaatteineen alta. Karttaan on merkitty esiintymislavan, Sinuiksi ry:n teltan, ensiavun sekä esittelypisteiden paikat. Tarkemmat tiedot pääjuhlasta löytyvät pääjuhla-sivulta (Linkki aukeaa uuteen välilehteen).

Manse Pride -pääjuhla on kaikille avoin tilaisuus ja noudatamme turvallisempien tapahtumien periaatteita.Tutustuthan myös yhdenvertaisuussitoumukseemme. Näin olet mukana mahdollistamassa jokaiselle turvallisen osallistumisen!

Vielä kerran lämpimästi tervetuloa juhlimaan yhdenvertaisuutta ja ihmisoikeuksia Manse Priden pääjuhlaan!

Manse PRIDE 23 hahmoja
Kategoriat: Manse Pride 2024