Ohjelma- ja vapaaehtoishaku ovat nyt auki! 

Manse Pride /

Tätä on odotettu! Manse Pride -viikon ohjelmahaku on nyt avattu, ja haemme jälleen valmiita ohjelmasisältöjä osaksi viikon ohjelmaa. Tänä vuonna ohjelmat ilmoitetaan Tampereen tapahtumakalenterin kautta, ja ohjeistus kalenterin käyttöön löytyy täältä. Manse Pride -tunnisteella kalenteriin merkityt tapahtumat käydään läpi ilmoituksen jättämisen jälkeen ja hyväksytään osaksi virallista Manse Pride -kalenteria. 

Ohjelmia voi ilmoittaa aina 3.6. asti. Ohjelmakalenteri julkaistaan kevään aikana ja tapahtumat ilmoitetaan virallisessa Manse Pride -kalenterissa sekä Tampereen kaupungin tapahtumakalenterissa. Ilmoita siis rohkeasti ohjelmasi mukaan juhlaviikkoon!

Mukaan toivomme erityisesti matalan kynnyksen maksuttomia tapahtumia, jossa on sitouduttu arvoihimme ja yhdenvertaisuuteen. Ohjeistus tapahtuman esteettömyystietojen täyttämiseen sekä somenostojen ja verkkosivujen uutisten lähettämiseen löytyvät Ilmoita ohjelma -välilehdeltä. Sosiaalisessa mediassa voit merkitä tilin @mansepride tapahtuman mainonnan yhteyteen, ja käyttää halutessasi myös Manse Pride -logoja tapahtuman yhteydessä. 

Mikäli ohjelmasi on maksullinen, olethan yhteydessä toiminnanjohtaja Mico Ylimäkeen 040 510 7488 tai tuottajaamme mansepride(at)pirkanmaanseta.fi ennen ohjelman ilmoittamista. 

Haemme edelleen myös vapaaehtoisia erilaisiin tehtäviin! Vapaaehtoisena pääset tekemään merkityksellistä työtä Manse Pride -viikon parissa, ja osallistumaan omalla panoksellasi ja itsellesi sopivissa tehtävissä. Erityisesti kaipaamme mukaan vielä liikenteenohjaajia. Mukaan voi hakea täältä täyttämällä hakemuksen. Lisätietoa vapaaehtoisten tehtävistä ja haun aikataulusta löytyy täältä.

Tehdään Manse Pride yhdessä entistä vahvempina!

Kategoriat: Manse Pride 2024