juhlaviikon ohjelma julkaistu kalenterissa!

Manse Pride /

Manse Pride -viikko käynnistyy tulevana maanantaina ja ohjelmaa on tarjolla koko viikon täydeltä kaikenikäiselle juhlaväelle! Yhteistyökumppanimme ovat järjestämässä monipuolista ohjelmaa läpi viikon ympäri Tamperetta. Luvassa on koko viikon auki olevaa ohjelmaa sekä päiväkohtaisia, kaikenikäisille sekä erilaisille kohderyhmille suunnattuja tapahtumia. Tarjontaa on laidasta laitaan, ja kalenteriin onkin ilmoitettu yhteensä lähes 90 tapahtumaa!

Tapahtumatarjontaan voit käydä tutustumassa tapahtumakalenteristamme. (linkki avautuu uuteen välilehteen) Muutokset ovat mahdollisia, joten ajankohtaiset tiedot kannattaa käydä tarkistamassa ennen tapahtumaa.

Kalenteri löytyy myös Tampereen tapahtumakalenterin sivuilta, jossa tapahtumien rajattu haku on myös mahdollista! Kirjoittamalla hakukenttään ensin Manse Pride ja tarkentamalla hakua sitten kategorian tai päivämäärän kanssa näet kaikki tietyn päivämäärän tai aihepiirin tapahtumat kootusti. Klikkaamalla Siirry laajennettuun hakuun -painiketta, voit rajata tapahtumia myös kohderyhmän, päivämäärän, tapahtumapaikan, esteettömyyden, maksutietojen tai kielen mukaan.

Juhlaviikko huipentuu lauantaina 15.6. Manse Priden marssiin ja pääjuhlaan, joiden sivut ovat myös julkaistu ja luettavissa verkkosivuilla. Pääesiintyjä julkaistaan huomenna, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Kutsumme jokaisen osallistujan nauttimaan juhlaviikosta itselle mieleisten tapahtumien parissa, yhdessä entistä vahvempina!

Kategoriat: Manse Pride 2024