Ilmoita oma blokkisi kulkueeseen

Manse Pride /

Viime vuonna Manse Priden ihmisoikeusmarssi keräsi Tampereella yli 6000 ihmistä. Tampereen keskustan läpi kulkeva marssi tuo tänäkin vuonna yhteen yhdenvertaisuuden, tasa-arvon ja ihmisoikeuksien puolustajia ympäri Pirkanmaata ja koko Suomea.

Tänä vuonna marssimme kasvaa jälleen, ja olemme ottamassa ensimmäistä kertaa mukaan blokkeja osaksi kulkuetta! Tahdomme tarjota yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa näkyvästi toiminnassaan esiintuoville yhdistyksille, yrityksille ja organisaatioille mahdollisuuden näkyä ja kuulua osana marssia, ja juhlistaa samalla yhteisön moninaisuutta.  Blokkien perinteet pride-marsseilla juontavatkin juurensa juuri yhteisön sisäisen moninaisuuden esiintuomiseen.

Blokkeja voivat siis ilmoittaa kaikki yhdistykset, yritykset, organisaatiot ja ryhmät, jotka jakavat yhdistyksen arvot ja ovat sitoutuneet yhdenvertaisuuteen ja tasa-arvoon. Ilmoittautumisohjeet ja linkki löytyvät Osallistu-sivun alavalikosta kohdasta Ilmoita blokki. Oman blokin voi ilmoittaa mukaan marssiin aina 9.6. asti.

Kutsumme siis lämpimästi kaikki yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa puolustavat toimijat mukaan yhteiselle marssille!

Kategoriat: Manse Pride 2024